Ποιοί είμαστε

Ηεταιρεία Ellada Advertising συνεχίζει το έργο της Mace Advertising στον τομέα της έντυπης και ηλεκτρονικής προβολής και προώθησης.
Από το 2004 συνεχίζει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και διαφήμισης.

  • Το 2008 ξεκίνησε τη λειτουργία της η Babymace ένα όνομα πλέον ταυτισμένο με την βάπτιση.
  • Το 2009 άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα διαφημιστικά portal της εταιρείας, όπως τα chalkidikihotels.com, peloponnisoshotels.com, thesaliahotels.com, ioniohotels.com κλπ.
  • Από το 2013 η εταιρεία έχει έδρα στην Βουλγαρία και παρέχει υψηλής ποιότητα υπηρεσίες τόσο στο σχεδιασμό και τις εκτυπώσεις εντύπων (μέσω επωφελών συνεργασιών στον τομέα των εκτυπώσεων) όσο και στο internet (σχεδιασμός responsive ιστοσελίδων).
  • Το 2014 ιδρύεται το υποκατάστημα της εταιρείας στην Αθήνα, σαν συνέχεια των υπηρεσιών που προσέφερε το αντίστοιχο υποκατάστημα της Mace.

Important to know

Σήμερα η εταιρεία έχει ενσωματώσει νέες δραστηριότητες και υπηρεσίες, όπως είναι ο σχεδιασμός και εμπορία χάρτινων συσκευασιών αλλά και οι διάφορες άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Πλεονεκτήματα

Responsive Web Design

Responsive web design είναι μια σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση ιστοσελίδων που αποσκοπεί στην παροχή βέλτιστης θέασης, την εύκολη ανάγνωση και πλοήγηση με μια ελάχιστη αλλαγή μεγέθους. Δείτε παραδείγματα στο portfolio μας.

Design & Prints

Η εταιρεία παρέχει υψηλής ποιότητα υπηρεσίες στις εκτυπώσεις των διαφόρων εντύπων μέσω επωφελών συνεργασιών στον τομέα των εκτυπώσεων, ψηφιακών και offset.

Η Βάπτιση....

Ξεχωριστές δημιουργίες για μια διαφορετική βάπτιση!. Δημιουργίες για τις μοναδικές στιγμές του παιδιού σας από τη γέννησή του!

Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες - Οργάνωση Βαπτίσεων

Υπεύθυνοι εταιρείας

Δημήτρης Παυλίδης
Γενική Διεύθυνση.

Υπεύθυνος Θεσσαλονίκης - Βόρειας Ελλάδας και Βαλκανίων.

Βασιλική Μαγεροπούλου
Sales & Director Manager.

Υπεύθυνη Αττικής - Κεντρικής & Νότιας Ελλάδας.

Υπηρεσίες

Web Design

Graphic Design

Social Media

S.E.O.

Packaging

Prints

Tourist Portals

Contact us!
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αθήνα:
Πρωτέως 1 & Αναπαύσεως, 210.6101360

Θεσσαλονίκη:
Καλλιδοπούλου 5, 2310.403891

Βουλγαρία:
8 Mart 4, Sandanski, 00359 8 2726248

Contact us!