• Προσκλητήρια και Μπομπονιέρες βάπτισης

  Προσκλητήρια και Μπομπονιέρες βάπτισης

  Μπομπονιέρες και προσκλητήρια σε χαρούμενα σχέδια και σε πολλά χρώματα για μια χαρούμενη βάπτιση.

  Ξεχωριστά δώρα που αφορούν σε νεογέννητα όσο και προτάσεις για εποχικά δώρα είναι μέρος της δουλειάς μας.

  Ξεχωριστές δημιουργίες για μια διαφορετική βάπτιση!

  Οργανώστε τη βάπτιση του παιδιού σας με την BabyMace. Θα ετοιμάσουμε μαζί σας το πλάνο για όλες τις υπηρεσίες ( γλυκά, Catering, Χώροι δεξίωσης, Βαπτιστικά ) και κερδίστε έκπτωση 15%!

  View more
 • Χάρτινες συσκευασίες

  Χάρτινες συσκευασίες.

  Σχεδιάζουμε την συσκευασία που επιθυμείτε και καταλήγουμε σ’ αυτό που ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα της επιχείρησης σας.

  Τα χρώματα και οι γραμματοσειρές που επιλέγουμε στις μακέτες συσκευασίας αφενός εντυπωσιάζουν και αφετέρου προσελκύουν την προσοχή των καταναλωτών.

  Τα χάρτινα κουτιά μας διακρίνονται για τη φαντασία και την καλαισθησία τους, όπως επίσης και για την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής τους.

  View more
 • Διαχείριση Κρατήσεων Ξενοδοχείου

  Διαχείριση Κρατήσεων Ξενοδοχείου

  Το Easy Booking αποτελεί το απόλυτο πρόγραμμα διαχείρισης κρατήσεων, με ημερήσιο και μηνιαίο πλάνο, βιβλίο πόρτας, προσθήκη κρατήσεων, προσθήκη και παρακολούθηση τουριστικών γραφείων, αναζητήσεις και εκτυπώσεις.

  Μαζί με την εφαρμογή online κρατήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή ιστοσελίδα χωρίς περιορισμούς. Απευθύνεται σε ξενοδοχεία τα οποία έχουν από πολύ μικρό αριθμό δωματίων (ξενώνες, boutique, villas) μέχρι ξενοδοχειακές μονάδες 800 και πλέον δωματίων. Περιλαμβάνει online τιμοκατάλογο 4 ειδών διαμονής και πλήθος προσφορών/περίοδο.

  Visit Website
 • Ίδρυση εταιρειών στη Βουλγαρία

  Ίδρυση εταιρειών στη Βουλγαρία

  Αναλαμβάνουμε την ίδρυση κάθε μορφής εταιρείας στη Βουλγαρία, την ίδρυση υποκαταστήματος στην Ελλάδα, διερμηνείες και επίσημες μεταφράσεις (αποστιλ), φοροτεχνική και λογιστική υποστήριξη, ενοικίαση έδρας της εταιρείας, νομικη και γραμματειακή υποστηριξη.

  Οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας με ευθύνη απέναντι στην Ελληνική και ξένη φορολογική νομοθεσία και δίκαιο.

  Visit Website
 • Τουριστικά portals

  Τουριστικά portals